Krijg een GRATIS IMPRESSIE in een van onze Shopify-thema's. Vraag nu aan

Product Bulk Upsell Xpansion apps shopify Bulk Product Upsell.

Xpansion app.

Bulk Product Upsell.

Gratis proefperiode van 14 dagen. $ 2,95/maand

• Verkoop producten in je winkel en verhoog de bestelwaarde. Voeg producten in bulk toe aan de winkelwagen.

• Laat jouw klanten aanvullende producten zien waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn, waardoor de kans op een verkoop groter wordt. Deze app kun je als 2.0 app-blok aan je webwinkel toevoegen, waardoor je waar je maar wilt extra producten kunt tonen. Verbind producten met behulp van metavelden of selecteer handmatig producten in de instellingen.

Product-upsell-shopify-beef-exclusief

Producten kunnen zowel in bulk als individueel aan de winkelwagen worden toegevoegd.

✔️ Toon meerdere extra producten met behulp van metavelden of selecteer producten.

✔️ Ondersteunt zowel enkelvoudig toevoegen aan winkelwagentje als bulksgewijs toevoegen aan winkelwagentje.

✔️ Gebouwd voor Shopify 2.0 en overal toe te voegen als app-blok.

✔️ Een breed scala aan ontwerpopties om de app aan te passen aan het uiterlijk van het thema.

✔️ Premium ondersteuning van onze Shopify-partnerhelpdesk.

Wat Shopify-verkopers zeggen over de Bulk Product Upsell-app

Sluit u aan bij duizenden online retailers die we helpen groeien met onze Shopify-services.

• DTDe TweeZussen Thema Extra

Als fervent e-commerce-liefhebber kan ik vol vertrouwen zeggen dat Xpansion Bulk Product Upsell door iemand die je kent een absolute game-changer is voor elke Shopify-winkeleigenaar. Sinds ik deze app in mijn online bedrijf heb opgenomen, ben ik getuige geweest van een aanzienlijke omzetstijging dankzij de slimme upselling-mogelijkheden. Het gebruiksgemak van deze app is een van de opvallende kenmerken. Zelfs voor iemand zoals ik, die niet technisch onderlegd is, maakte de gebruiksvriendelijke interface van de app het hele installatieproces een fluitje van een cent. Het integreert naadloos met mijn Shopify-winkel en ik was binnen de kortste keren aan de slag. Geen ingewikkelde configuraties of lange tutorials – gewoon eenvoudig en efficiënt.

• FLFlessentuin Thema Extra

Xpansion Bulkproduct-upsell door iemand die je kent is een Shopify-app die het spel verandert! Het heeft mijn winkelomzet aanzienlijk verhoogd dankzij slimme upselling-mogelijkheden. Gemakkelijk te gebruiken en heeft een positieve impact op mijn online business. Een echte aanrader voor iedere e-commerce liefhebber!

• BBBeefXclusief BV Thema Extra

Geweldige app, perfect voor het verkopen van accessoires in de winkelwagen of productpagina. Gemakkelijk eetbaar en dezelfde geweldige klantenondersteuning als hun thema's. Bedankt, en ik wacht op alle andere app-blokken. ❤️

Veel Gestelde Vragen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons alsjeblieft.

Hoe helpt deze app de bestelwaarde in mijn winkel te verhogen?

Met deze app kun je aanvullende producten weergeven waarin klanten mogelijk geïnteresseerd zijn, waardoor de kans op upselling groter wordt. Je kunt deze producten eenvoudig afzonderlijk of in bulk aan de winkelwagen toevoegen.

Kan ik de producten aanpassen die aan klanten worden getoond?

Ja, dat kan. Je hebt de mogelijkheid om producten te koppelen via metavelden of handmatig producten te selecteren in de instellingen. Op deze manier heb je controle over welke extra producten worden weergegeven.

Is deze app compatibel met Shopify 2.0?

Ja, het is ontworpen om naadloos samen te werken met Shopify 2.0 en kan overal in je winkel als app-blok worden toegevoegd.

Zijn er aanpassingsopties beschikbaar voor het uiterlijk van de app?

Ja, er is een ruime keuze aan ontwerpinstellingen beschikbaar waarmee je het uiterlijk van de app kunt afstemmen op het thema van jouw winkel.

Welk type ondersteuning wordt er geboden voor deze app?

Je kunt premium ondersteuning verwachten van onze Shopify-partnerhelpdesk om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je tegenkomt.

Hoeveel kost de app en is er een proefperiode?

De app kost $ 2,95 per maand en je kunt beginnen met een gratis proefperiode van 14 dagen om de functies ervan te verkennen.

Benieuwd hoe wij jouw webshop naar een hoger niveau kunnen tillen?

Jouw succesverhaal begint met Someone you know