Krijg een GRATIS IMPRESSIE in een van onze Shopify-thema's. Vraag nu aan

Someoneyouknow-theme-xtra-shopify Gebouwd om de conversie te verhogen!

Thema Xtra.

Gebouwd om de conversie te verhogen!

Onbeperkte gratis proefperiode. Betaal als je publiceert.

• "Het thema was supergemakkelijk om doorheen te navigeren. Uiteindelijk heb ik het thema waar ik aan werkte veranderd nadat ik dit had gevonden en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb." ⭐⭐⭐⭐⭐

AromaSarapy 7 dagen geleden

• Geweldig thema, briljante ondersteuning. Perfect voor verkopers die op zoek zijn naar een robuust maar flexibel thema. ⭐⭐⭐⭐⭐

LifeSpan Europa 9 dagen geleden

Someoneyouknow-flessentuin-shopify

Upsell en verhoog uw omzet met Theme Xtra.

"Ik hou van dit thema en de ondersteuning. Ik heb lang gewacht op iets nieuws als dit. De instellingen zijn logisch en zijn zeer goed georganiseerd, shopify 2.0 op zijn best!"

Tom Coolen - Flessentuin
  • 99% tevreden gebruikers

99% tevreden gebruikers

1500+ gebruikers en 99% positieve recensies . "Uitstekend", "Beste klantenondersteuning ooit", "Bomvol apps", "Geweldig!", "Gebruiksvriendelijk".

• 99% tevreden gebruikers

Sluit perfect aan bij webwinkels met groei ambities.

Ervaar de ingebouwde onmisbare e-commerce functies met zeer goed gestructureerde instellingen die elke merchant kan beheren. Leuk, makkelijk én bewezen resultaatgericht.

• 99% tevreden gebruikers

Alle app-blocks inbegrepen

Maak gebruik van gratis inbegrepen app-blocks zoals de Productconnector, Stock-urgency, Trustmarks, Countdowns en nog veel meer.

Xtra recensies

Sluit je aan bij duizenden online retailers die we helpen groeien met onze Shopify-services.

• LELifeSpan Europe Theme Xtra

Geweldig thema, briljante ondersteuning. Perfect voor verkopers die op zoek zijn naar een robuust maar flexibel thema.

• RCRhino's Choice Theme Xtra

The Xtra theme is so cool and suggests so much things! I do also like the support team. They reply so soon and do everything to help you true the issues or the questions you might have! 100% recommended.

• SKSkinmeax Theme Xtra

The support team helped me very well. Solved my problem is less then 1 hour. Very friendly and good (video) explanation.

Theme features

A versatile theme fit for every industry built for boosting conversion.

• Age verifier
  • Countdown timer
  • All your app blocks included!
  • Customizable contact form
  • Store locator
  • iliosshop.com

iliosshop.com

Hun toewijding aan perfectie is wat hen onderscheidt. Ze zoeken de wereld af om persoonlijk de beste producten samen te stellen, waarbij ze elk item zorgvuldig uitkiezen om uitzonderlijke kwaliteit en onderscheidend vermogen te garanderen.

• Thelifestyledocs.com

Thelifestyledocs.com

De Leefstijl Docs Klinieken is het centrum voor leefstijlgeneeskunde in Nederland. Gespecialiseerd in “The Big Five”: Overgewicht en obesitas, Diabetes type 2, Hoge bloeddruk, Hart- en vaatziekten, Reumatoïde artritis.

Benieuwd hoe Theme Xtra jouw webwinkel naar een hoger niveau kan tillen?

Vraag een gratis ontwerpimpressie aan in Theme Xtra